Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@14:09:53 GMT

نحوه محاسبه افت قیمت خودرو دست دوم

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۴۶۲۵۷

نحوه محاسبه افت قیمت خودرو دست دوم

به جرأت می‌توان گفت در کشورهایی که خودرو از ارزش پولی بالایی برخوردار است، همیشه برای خودروهای دست‌دوم نیز مشتری به میزان کافی در بازار وجود دارد؛ اما مسئله اینجاست که هر خودرو پس از چند سال استفاده، به چه قیمتی و چند درصد از قیمت نو و صفر فروخته خواهد شد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام همراه مکانیک، محاسبه قیمت خودرو پس از چندین سال مسئله بسیار پیچیده و تخصصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در صورتی‌ که خودرو دارای آسیب‌های جدی مانند مشکلات فنی و یا تصادفات باشد مسئله کاملاً متفاوت خواهد بود.

در ادامه به مهمترین عوامل موثر در افت قیمت خودرو اشاره خواهیم کرد:

1- مدل خودرو

همزمان با افزایش عمر خودرو میزان افت قیمت هم افزایش می یابد اما این میزان افت برای همه سالها یکسان نیست :

· سال اول: ۱۲ درصد

· سال دوم: ۱۸ درصد

· سال سوم: ۲۱ درصد

همان‌طور که می‌بینید میزان افزایش افت خودرو در سال‌های مختلف رو به کاهش خواهد بود.

2- میزان کارکرد خودرو

کارکرد استاندارد هر خودرو برای هرسال را می‌توان در حدود ۲۰ تا ۳۰ هزار کیلومتر در نظر گرفت. در صورتی‌ که یک خودرو کارکردی کمتر از ۲۰ هزار کیلومتر در سال داشته باشد این خودرو را می‌توان خودروی کم‌کار دانست و در صورتی‌ که کارکرد بیش از ۳۰ هزار کیلومتر باشد یک خودروی پرکار محسوب شده و افت قیمت خودرو بسیار شدیدتر خواهد بود.

3- میزان اعتبار بیمه و تخفیف آن

مهلت اعتبار بیمه خودرو برای خریداران یکی از مسائلی است که دارای اهمیت بسیار زیادی است. در صورتی‌ که خودرو فاقد بیمه‌نامه معتبر باشد معمولاً به مبلغ بیمه جدید از قیمت آن کسر خواهد شد. البته که مسئله میزان تخفیف بیمه نیز در افت قیمت تاثیر بسزایی خواهد داشت.

4- رنگ‌شدگی قطعات خودرو

قطعات مختلف خودرو در صورتی‌ که دارای رنگ‌شدگی باشند از قیمت خودرو کسر خواهد شد. بعضی از قطعات در خودرو دارای اهمیت بیشتری هستند و افت قیمت ناشی از آنها بیشتر از سایر قطعات است.

برای اطلاع دقیق‌تر به لیست زیر توجه کنید :

- رنگ‌شدگی گلگیر: ۲ الی ۳ درصد

- رنگ‌شدگی درب: ۳ الی ۴ درصد

- رنگ‌شدگی صندوق: ۳.۵ الی ۴.۵ درصد

- رنگ‌شدگی کاپوت: ۴ الی ۵ درصد

لازم به‌ذکر است هر تعویضی، به‌طور میانگین یک درصد بیشتر از افت قیمت رنگ‌شدگی، از قیمت خودرو می‌اندازد.

5- تصادف سنگین

در محاسبه افت قیمت خودرو به‌طورمعمول تصادف سنگین باعث خواهد شد خودرو دارای افت شدیدتری گردد. برای مثال تصادف‌هایی که باعث می‌شود بخش اعظمی از خودرو دچار رنگ‌شدگی شود و یا شاسی خودرو دچار ضرب‌دیدگی بشود می‌تواند افت قیمت بسیار زیادی را برای خودرو ایجاد نماید.

6- آپشن‌های خودرو

آپشن‌هایی که بر روی سیستم خودرو به‌صورت پیش‌فرض و در کارخانه نصب‌شده‌اند هم در قیمت خودرو موثر هستند اما باید سالم باشند و در صورت ایراد در کارکرد هریک از آپشن ها قیمت خودرو افت خواهد داشت. همچنین آپشن های اضافه‌ای که توسط دارنده خودروبر روی خودرو نصب می شود باعث افزایش قیمت خودرو می شود.

مواردی که به آن اشاره شد مهمترین عوامل در تعیین قیمت خودرو بودند اما همه موارد نیستند. به عنوان مثال رنگ بدنه خودرو هم بر قیمت خودرو تاثیرگذار است  و در اغلب موارد رنگ سفید بالاترین قیمت را در بین رنگهای مختلف خودرو داراست؛ اگرچه استثنا هم وجود دارد. بنابراین محاسبه دقیق افت قیمت خودرو دست دوم، امری آسان نیست و باید این کار را به کاردان سپرد تا با ضرر میلیونی روبه‌رو نشوید.

 محاسبه قیمت دقیق خودرو دست دوم با ابزار قیمت همراه مکانیک

ابزار محاسبه قیمت خودرو دست دوم همراه مکانیک چندسالی است که به مرجعی برای تعیین قیمت خودرو کارکرده تبدیل شده است. این ابزار چند تمایز ویژه نسبت به سایر سایت‌های ارائه‌دهنده قیمت خودرو دارد:

- ارائه قیمت خودرو به تفکیک تمام تیپ‌ها

- ارائه قیمت برمبنای معاملات بازار

- تاثیر فاکتورهای موثر در قیمت خودرو

اپلیکیشن قیمت همراه مکانیک

نسخه اندروید ابزار قیمت همراه مکانیک نیز به صورت کاملا رایگان در دسترس کاربران قرار دارد. اپلیکیشن همراه مکانیک این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد تا به قیمت روز انواع خودروهای داخلی و خارجی دسترسی داشته باشید. همچنین در قسمت مدیریت خودرو قادر هستید خودروی مدنظرتان را وارد کنید تا از نوسانات قیمت آن خودرو در طی هفته‌های مختلف اطلاع یابید.

برای دانلود اپلیکیشن قیمت خودرو همراه مکانیک کلیک کنید

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همراه مکانیک خرید و فروش خودرو خودرو دست دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۶۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت

موسسه «گالوپ» گزارش داد، در سال میلادی گذشته ایالات متحده جایگاه خود را به‌عنوان تاثیرگذارترین قدرت جهانی در آفریقا از دست داده و دیگر کشورها - مخصوصا چین - محبوبیت بیشتری پیدا کردند.

به گزارش ایسنا، نظرسنجی تازه موسسه گالوپ نشان می‌دهد میزان محبوبیت ایالات متحده در آفریقا که معیار قدرت نرم این کشور است، در سال میلادی گذشته سه درصد کاهش یافت و از ۵۹ درصد به ۵۶ درصد رسید. این نظرسنجی نشان داد در میان چهار قدرت بزرگ جهانی (آمریکا، چین، روسیه و آلمان)، ایالات متحده تنها کشوری بود که شاهد کاهش میزان محبوبیت خود در آفریقا بود؛ درحالی‌که محبوبیت چین در این منطقه ۶ درصد افزایش یافت.

علاوه بر این، روسیه هم که با آغاز جنگ اوکراین شاهد کاهش محبوبیت خود در آفریقا بود، در سال میلادی گذشته جایگاه خود را احیا کرد و به محبوبیت ۴۲ درصدی دست یافت؛ یعنی محبوبیتی که پیش از جنگ اوکراین در ۲۰۲۱ داشت. میزان محبوبیت آلمان در آفریقا هم از ۵۱ درصد به ۵۴ درصد افزایش یافت.

چین در ۲۰۲۳ بیشترین میزان محبوبیت یک دهه اخیر خود در آفریقا را به ثبت رساند؛ تا جایی که محبوبیت پکن در بسیاری از کشورهای آفریقایی افزایش ۲ رقمی داشت. شاخص‌ترین میزان افزایش محبوبیت چین در میان کشورهای آفریقایی متعلق به غنا (۱۵ درصد) و ساحل عاج و سنگال (هر یک ۱۴ درصد) است.

در سال‌های گذشته نفوذ و سرمایه‌گذاری چین در کشورهای آفریقا افزایش چشمگیری داشته و این کشور به بزرگ‌ترین شریک تجاری آفریقا بدل شده است. پکن با طرح کمربند و جاده توانسته بخش بزرگی از پروژه‌های زیرساخت آفریقا را تحت پوشش قرار دهد.

بیشترین میزان کاهش محبوبیت آمریکا در آفریقا متعلق به کشورهای اوگاندا (۲۹ درصد کاهش)، گامبیا (۲۱ درصد کاهش) و کنیا (۱۴ درصد کاهش) است. بر اساس داده‌های موسسه گالوپ، آمریکا در کشورهای لیبی و سومالی با ۲۳ و ۲۵ درصد، کمترین میزان محبوبیت را دارد.

روزنامه واشنگتن‌پست پیش‌تر گزارش داد آمریکا با یک عقب‌نشینی استراتژیک در آفریقا مواجه است و شواهد حکایت از آن دارد که واشنگتن باید قید نفوذ خود در این منطقه را بزند. آمریکا اخیرا به درخواست نیجر برای خارج‌کردن نیروهای آمریکایی از این کشور آفریقایی پاسخ مثبت داد.

به گزارش این روزنامه، تحولات اخیر در نیجر و چاد نشان از این دارد که دوره آمریکا در آفریقا به سر آمده است. این عقب‌نشینی نه‌تنها به معنای کاهش حضور نظامی، بلکه نشانه یک تغییر قابل‌توجه در مناسبات ژئوپلیتیک است. افزایش محبوبیت و نفوذ روسیه و چین در آفریقا امری است که چالش‌های بزرگی را متوجه سیاست خارجه آمریکا خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • فقط ۳ درصد از پسماندهای خانگی یزد تفکیک می‌شوند
  • نحوه خرید کشنده فاو در بورس
  • حدیث روز | تشویق به محاسبه نفس